Termeni și Condiții

Introducere

SC Anvico SA (împreuna cu filialele sale corporative, “Printie”, “noi”, “al nostru”) oferă on-line servicii de publicare, de imprimare pe hârtie, de colaborare, prin intermediul site-ul său situat la www.printie.ro ( “Site-ul”) și prin aplicațiile sale mobile și serviciile conexe (colectiv, servicii colaterale, inclusiv orice caracteristici noi ale site-ului si aplicației sau aplicații noi), sub rezerva acestor Termeni ai serviciului (“Condiții de utilizare” sau “Acord”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, tu (“Utilizatorul”) ești de acord că ai citit, înțeles și ești de acord ca acesta (Serviciul) să fie legat de acești Termeni de Serviciu (“Condiții de utilizare” sau “Acord”), chiar dacă nu ești înregistrat membru (“Membru”) al Serviciului. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau șterge porțiuni ale acestor Termeni și Condiții, în orice moment, fără notificare. Dacă vom face acest lucru, vom posta modificările la aceste Condiții pe site-ul nostru și vom indica în partea de sus a secțiunii data la care a fost revizuit ultima dată. Orice noi Condiții de utilizare devin efective la postarea și utilizarea în continuare a Serviciului, după cum postarea constituie acceptarea de către tine a noilor Termeni de utilizare a Serviciului. Dacă nu ești de acord să respecți aceste impuneri sau orice viitoare Condiții de utilizare, nu utiliza sau nu accesa Serviciul (sau nu continua să folosești și întrerupe acum accesul). Este responsabilitatea Utilizatorului să consulte în mod regulat Termenii și condițiile pentru a afla dacă au existat schimbări. Te rugăm să citești aceste Condiții de utilizare cu atenție, deoarece acestea conțin informații importante cu privire la drepturile tale legale, căile de atac și obligațiile care îți revin.

Eligibilitate

Prin utilizarea Serviciului, declari și garantezi că ai treisprezece (13) ani împliniți, sau o vârstă mai mare. Dacă ai sub vârsta de 13 ani, trebuie să utilizezi un cont creat de către un părinte, tutore sau profesor și trebuie să ai permisiunea explicită a unui părinte sau tutore pentru a utiliza Serviciul. Calitatea de membru și accesul la serviciu sunt oprite acolo unde acestea devin interzise ca urmarea a specificațiilor din aceste Condiții.

Termen

Prezentul acord va rămâne în vigoare și va avea efect cât timp utilizezi Serviciile sau ești Membru. Ai posibilitatea să-ți ștergi contul prin contactarea office@printie.ro și poți să-ți anulezi calitatea de membru pentru orice motiv, în orice moment. Chiar și după încetare, obligațiile tale în temeiul prezentului acord vor rămâne în vigoare. Ai înțeles că încetarea prezentului acord și contul tău poate implica ștergerea informațiilor tale Printie din bazele noastre de date valabile și actualizate, precum și orice conținut pe care l-ai încărcat în Serviciu sau pe care l-ai creat în cadrul Serviciului folosind contul tău. Ești de acord că Printie nu va avea răspundere pentru orice încetare a existenței contului tău sau ștergerea acestuia, legate de informații sau de conținut.

Taxe

Ești de acord că Printie își rezervă dreptul de a percepe taxe pentru serviciile sale și de a schimba taxele, la alegerea sa. Ulterior, la utilizarea serviciilor noastre, vei fi responsabil pentru plata oricăror taxe aplicabile stabilite în cadrul Serviciului.

Condiții de vânzare

Eligibilitate

Pentru a comanda orice Album sau alte produse, trebuie să ai cel puțin optsprezece (18) ani sau vârsta majoratului, aplicabilă în jurisdicția ta. Ți se va cere să ne dai un număr de card de credit valabil (VISA, MasterCard, American Express sau orice alt emitent acceptat de noi) precum și informațiile de plată asociate cardului în momentul în care comanzi Albume sau orice alte produse de mai jos, dar nelimitându-se la, din următoarele: o Numele tău, așa cum apare pe card o tipul de card de credit o data de expirare a cardului tău de credit o adresa de facturare o orice număr de activare sau codurile necesare pentru a debita cardul tău de credit Printie acceptă și plata ramburs, la livrarea albumului, deși își rezervă dreptul de a modifica această politică în viitor. Contractul tău cu emitentul cărții de credit reglementează utilizarea cardului tău de credit desemnat pentru plată și trebuie să se refere la acest gen de acord și nu la prezentul acord pentru a stabili drepturile și obligațiile tale ca posesor de card. Ești de acord că nu este necesară nicio notificare sau acordul suplimentar înainte ca Printie să factureze și să debiteze cardul de credit pentru toate sumele datorate și plătibile. Prin furnizarea către Printie a numărului cărții de credit și a informațiilor de plată asociate, ești de acord că Printie este autorizat să factureze și să debiteze imediat contul tău pentru toate redevențele și taxele datorate și plătibile către Printie, ca urmare a achiziției de Albume sau alte produse. Ești de acord să notifici imediat Printie în legătură cu orice schimbare în cardul de credit utilizat pentru plată sau în orice informații asociate. Printie își rezervă dreptul, în orice moment, de a modifica prețurile și metodelor sale de facturare pentru Albume și alte produse vândute.

Credit Printie

Orice credit emis către tine de Printie nu are nici o valoare în numerar și nu poate să fie schimbat în numerar. Creditele Printie pot fi răscumpărate la viitoarele achiziții, utilizând contul tău Printie. Ele vor fi aplicate automat în procesul de ”finalizare comandă”. Creditele Printie sunt valabile timp de 1 an de la data emiterii sau, în cazul în care utilizatorul nu a cumpărat încă nici un Album sau alt produs, de la data înregistrării ca utilizator Printie. În cazul în care creditul tău Printie expiră, acesta va fi eliminat din contul tău Printie.

Taxele și tarifele

Ești de acord să plătești toate taxele și cheltuielile derivate din comenzi și achiziții (inclusiv orice taxe impuse la ordinele și achizițiile tale, inclusiv, dar fără a se limita la, taxele de transport aplicabile, vânzări, utilizare sau taxe pe valoarea adăugată), la cursul de schimb în vigoare (dacă este cazul). Taxele percepute pentru bunuri și servicii se pot schimba în orice moment, fără notificare prealabilă. Printie poate percepe în mod automat și reține aceste redevențe și taxe pentru solicitările de livrare în copii multiple a albumului la adrese diferite, în toate jurisdicțiile pe care le consideră necesare. Când comanzi Albume sau alte produse pentru livrare în străinătate, transporturile pot fi supuse drepturilor de import și a taxelor care sunt percepute atunci când pachetul cu Albume sau produsele ajung la destinația pe care ai specificat-o. Orice taxe de vămuire vor fi suportate de tine, Printie neavând nici un control asupra acestor taxe și neputând prevedea suma percepută (dacă este cazul). Ești de acord că devii importator pentru bunurile și serviciile pe care le comanzi și trebuie să respecți toate legile și reglementările din țara de destinație.

Livrarea către Client a produselor achiziţionate de la Printie, este efectuată numai prin intermediul sistemului de curierat rapid.

Preţul livrării produselor practicat de Printie este  gratuit acolo unde există punct de curierat. Printie estimează pe baza unor indicatori interni costul transportului şi Clientul acceptă în mod expres prin plasarea comenzii estimările pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinării acestui cost. În consecinţă, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cântăriri sau măsurări proprii ale coletului.

Pentru comenzile care nu sunt în aria de curierat, Printie adaugă o taxă de livrare fixă în valoare de 20 lei (cu TVA).

Litigiile

Ai obligația să ne anunți în scris în termen de șapte (7) zile de la primirea extrasul cardului de credit, dacă intenționezi să faci contestație față de taxele noastre prevăzute de acest document. În caz contrar astfel de dispute vor fi considerate anulate. Această notificare se trimite la următoarea adresă: SC Anvico SA, Strada Ghorghe Doja nr. 185, Tîrgu-Mureș, 540212, județul Mureș.

Returnare

Produsele Printie nu sunt supuse nici unei politici de returnare. Acest lucru, returnarea, nu este posibil. Albumele comandate au specific unic, dat de conținutul pe care ai ales să îl încarci în aplicație. Ca atare, returnarea albumului sau albumelor nu este posibilă. Orice eroare de conținut este asumată ca fiind a ta, a Utilizatorului.

Titlul și riscul de pierdere

Toate produsele achiziționate prin intermediul Serviciului sunt efectuate în conformitate cu un contract de transport. Riscul de pierdere si proprietatea acestor produse se transferă transportatorului după predarea noastră către transportator, în baza unui contract incheiat între noi și acesta.

Servicii de telefonie mobilă

Serviciul include anumite funcționalități care sunt disponibile prin intermediul unui dispozitiv mobil, inclusiv (i) posibilitatea de a încărca un conținut în Serviciu de pe un dispozitiv mobil, (ii) capacitatea de a naviga în Serviciu și Site de pe un dispozitiv mobil și (iii) capacitatea de a accesa anumite caracteristici prin intermediul unei aplicații descărcate și instalate pe un dispozitiv mobil (“Servicii mobile”). În măsura în care accesezi Serviciul prin intermediul unui dispozitiv mobil, se pot aplica taxe standard de purtător de servicii wireless, costuri pentru transfer de date și alte taxe. În plus, descărcarea, instalarea sau utilizarea anumitor servicii mobile pot fi interzise sau restricționate de către operatorul tău și nu toate serviciile mobile pot lucra cu toți producătorii de dispozitive. Prin utilizarea serviciilor mobile, ești de acord că putem comunica în ceea ce privește Printie și alte entități prin SMS, MMS, mesaj text sau alte mijloace electronice proprii dispozitivului mobil și că anumite informații cu privire la utilizarea de către tine a Serviciilor mobile pot fi comunicate către noi. În cazul în care ai schimbat sau dezactivat numărul tău de telefon mobil, ești de acord cu actualizarea promptă a informațiilor tale din contul Printie pentru a ne asigura că mesajele tale nu sunt trimise la persoana care dobândește numărul tău vechi.

Parola și contul de securitate

Când înființezi un cont, acesta este creat în mod automat pentru tine și este legat la adresa ta de e-mail. Ești de acord ca nimeni altcineva să nu utilizeze contul, adresa de e-mail sau parola, indiferent de motivație sau moment. Ești singurul responsabil pentru toate activitățile de folosire a contului și / sau parolei de către oricine. Dacă bănuiești că se petrece utilizarea neautorizata a contului sau parolei, te rugăm sa ne contactezi la office@printie.ro.

Conduita membrului Printie

Trebuie sa înțelegi că Serviciul este disponibil numai pentru uz personal, non-comercial. Ești de acord că nici un conținut, de orice fel, transmis de către tine sau prin intermediul contului tău nu va viola sau încălca siguranța sau drepturile oricărei terțe părți, inclusiv dar nu limitat la, drepturile de autor, marcă, intimitate sau alte drepturi personale, de proprietate sau cu un conținut calomnios, de material defăimător sau altfel ilegal sau ilegal în totalitate. Ești de acord să nu sustragi sau colectezi adrese de email sau alte informații de contact ale membrilor Serviciului, prin mijloace electronice sau de altă natură, pentru orice scop comercial, pentru trimiterea de e-mailuri nesolicitate sau alte comunicări nesolicitate. În plus, ești de acord să nu folosești scripturi automate pentru a colecta informații de la Serviciu sau pentru orice alt scop. Ești de acord că nu poți utiliza Serviciul în orice mod ilegal sau în orice alt mod care ar putea deteriora, dezactiva, suprasolicita sau afecta Serviciul. În plus, ești de acord să nu folosești Serviciul pentru: – a încărca, posta, trimite sau transmite conținut Printie pe care îl considerăm, așa cum credem de cuviință, a fi dăunător, amenințător, abuziv, înșelător, de hărțuire, vulgar, ofensator, obscen, plin de ură, rasial, etnic sau in alt mod – a imita orice persoană sau entitate, a-ți da ție sau altcuiva un statut fals sau eronat, a te afilia cu orice persoană sau entitate în alt mod, altele decât cele reale – a încărca, posta, trimite, transmite sau pune la dispoziția cuiva Serviciul sau contul de Membru in vederea expedierii de mesaje publicitare nesolicitate sau neautorizate, e-mail în listă, reclame, materiale promoționale, “junk mail”, “spam”, “scrisori in lanț”, “scheme piramidale”, sau orice altă formă de solicitare – a încărca, posta, trimite, transmite sau pune la dispoziție orice material care conține viruși sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe menite să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipamente de telecomunicații utilizate de către Serviciu pentru buna funcționare; – a intimida sau hărțui o altă persoană – încerca să utilizați un alt de cont, serviciu sau sistem fără autorizație Printie, sau de a crea o identitate falsă cu privire la acest serviciu.

Drepturile de proprietate

Întreg conținutul din interiorul Serviciului, inclusiv, dar fără a se limita la, design, text, grafică, alte fișiere, precum și selectarea acestora și aranjament (“Conținut”) și toate brevetele asociate, marca înregistrată, marca de serviciu, ambalarea comercială, secretul comercial, dreptul de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală, sunt proprietatea Printie, SC Anvico SA sau a companiilor autorizate. Toate drepturile sunt rezervate. Conținutul nu poate fi modificat, copiat, distribuit, încadrat, reprodus, republicat, descărcat, afișat, postat, transmis sau vândut în orice formă sau prin orice alte mijloace, în întregime sau parțial, fără acordul prealabil Printie, prevăzut în scris în cadrul unui acord separat. Poți descărca sau imprima o copie a oricărei părți a Conținutului numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să îți asumi toate drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intacte. Nu poți republica conținut pe Internet, Intranet sau site-uri Extranet sau încorpora în orice parte a conținutului date din orice altă bază de date sau compilație. Orice altă utilizare a conținutului este strict interzisă. Toate mărcile comerciale, logo-uri, ambalaje comerciale și mărci de servicii în cadrul Serviciului sunt proprietatea Printie sau a licențiatorilor săi și nu pot fi copiate, imitate sau folosite, în tot sau în parte, fără acordul prealabil scris al Printie, în cadrul unui acord separat. Tehnologia și software-ul care stau la baza Serviciului sau distribuite în legătură cu acesta sunt proprietatea Printie și SC Anvico SA (“Software-ul”). Ești de acord să nu copiezi, modifici, creezi lucrări derivate din Serviciu, să nu folosești inginerie inversă, asamblarea inversă sau altfel orice metodă pentru a descoperi codul sursă, vinde, cesiona, sub-licenția, sau transfera nici un drept asupra Software-ului. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de Printie și SC Anvico SA. Conținutul Postat pe Serviciu prin intermediul unui cont de membru Ești singurul responsabil pentru conținutul, textul, informațiile, fotografiile, materialul video, informațiile audio, imaginile, graficele sau profilul pe care îl publici sau afișezi (numit “post”) în serviciu sau transmis altor Membri prin intermediul Serviciului (colectiv “Conținut al membrilor”). Ai înțeles și ești de acord că Printie poate, dar nu este obligat, să revizuiască și șteargă sau elimine orice conținut al membrilor care, din punctul de vedere al Printie, încalcă acest Acord sau pentru orice alt motiv. Prin postarea de conținut în orice parte a Serviciului, îți acordăm încrederea că tu ești posesorul sau reprezinți garanția că ai dreptul de a acorda către Printie, în totalitate și integral, drepturile de autor. Cedarea drepturilor de autor pentru conținut este irevocabil perpetuă, non-exclusivă, transferabilă la nivel mondial (cu dreptul de sub-licențiere) și vizează posibilitatea de a utiliza, copia, executa, afișa, modifica, publica, reformata, traduce, extrage (în tot sau în parte) și distribui acest conținut. De asemenea vizează pregătirea lucrărilor derivate din, sau includerea în alte lucrări, cu informații și conținut asemănător, precum și acordarea autorizației către sub-licențiatori pentru a face cele de mai sus.

Politica drepturilor de autor

Noi respectăm drepturile de proprietate intelectuală. Dacă ești un proprietar de drept de autor sau un agent al acestuia și crezi că un conținut sau orice material de pe Serviciu încalcă drepturile de autor, poți trimite o notificare cu furnizarea către agentul nostru de drepturi de autor a următoarelor informații în scris: i. Un specimen de semnătură fizică sau electronică a titularului dreptului care este presupus a fi încălcat sau a unei persoane autorizată să acționeze în numele lui; ii. Identificarea drepturilor de autor care se pretinde că au fost încălcate, sau, în cazul în care mai multe drepturi de autor sunt acoperite de o singură notificare, o listă reprezentativă a lucrărilor cu drepturi de autor; iii. Identificarea materialului care se pretinde a încălca drepturile de autor și informații suficiente pentru a ne permite să localizăm materialul în cadrul Serviciului; iv. Informații suficiente pentru a ne permite să contactăm proprietarul sau agentul, cum ar fi o adresă, număr de telefon și adresa de e-mail; v. O declarație că proprietarul sau agentul este de bună credință, că utilizarea materialului în discuție nu este autorizată de către proprietarul drepturilor de autor, agentul acestuia, sau de lege; vi. O declarație că informațiile din notificare sunt exacte și că ești proprietarul sau ești autorizat să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat. Agentul nostru pentru drepturi de autor desemnat pentru a primi notificări de încălcare a pretins este: Cererile de drepturi de autor SC Anvico SA Strada Ghorghe Doja nr. 185 Tîrgu-Mureș, 540212 E-mail: office@printie.ro Telefon: +4 (0265) 253-355 SC Anvico SA, prin Printie, oferă aplicațiile software care sunt destinate a fi operate în legătură cu produsele puse la dispoziție pe piață de către Apple Inc (“Apple”) și alți dezvoltatori de aparatura de comunicare mobilă (tablete și telefoane mobile). În ceea ce privește Software-ul care este pus la dispoziție pentru utilizarea în legătură cu un produs marca Apple sau alte mărci de aparate mobile de comunicare (telefoane și tablete), în plus față de termenii și condițiile stabilite în aceste Condiții de utilizare, următorii termeni și condiții se aplică: – Ești de acord că aceste Condiții de utilizare sunt încheiate doar între Printie și tine, și nu cu Apple sau alt producător de tehnologie mobilă de comunicare (telefoane și tablete) și că între Printie si Apple sau alt producător de tehnologie mobilă de comunicare, Printie, nu producătorul, este singurul responsabil pentru Software și conținutul acestuia. – Nu poți utiliza Software-ul în nici un mod care încalcă sau este neconform cu regulile de utilizare stabilite de producătorul de tehnologie mobilă de comunicare, sau ar fi în conflict cu Termenii impuși de App Store sau Google Play. – Licența ta de a utiliza Software-ul este limitată la o licență de a utiliza Software-ul pe un aparat mobil de comunicare (telefon sau tabletă) pe care le deții, așa cum este permis de regulile de utilizare stabilite în Termenii serviciului App Store și Google Play. Licența ta este netransmisibilă. – Apple sau alt producător de aparatură mobilă de comunicare nu au nici o obligație de a furniza servicii de întreținere sau suport cu privire la software. – Apple și nici un alt producător de aparatură mobilă de comunicare nu sunt responsabili pentru garanții ale produsului, implicit sau explicit. În cazul oricărei defecțiuni a software-ului, pentru a se conforma la orice garanție aplicabilă, s-ar putea notifica Apple, iar Apple va rambursa către tine prețul de achiziție pentru Software, dacă este cazul; și, ca măsura maximă permisă de legislația în vigoare, Apple nu va avea nici un fel de altă obligație de garanție cu privire la software, sau față de orice alte reclamații, pierderi, pasivele, daunele, costurile sau cheltuielile care pot fi atribuite oricărei neconformități față de orice garanție. – Ești de acord că Printie, nu Apple sau alt producător de tehnologie și aparatură mobilă de comunicare , este responsabil cu soluționarea oricăror pretenții pe care le ai tu sau orice terță parte cu privire la software sau deținerea și / sau utilizarea acestui software, inclusiv, dar fără a se limita la : (i) acțiuni cu răspundere civilă; (ii) orice susține că Software-ul nu reușește să se conformeze oricărei cerințe legale sau de reglementare aplicabilă; și (iii) creanțele care decurg din protecția consumatorului sau legislația similară. – Declari și garantezi că (i) nu te afli într-o țară care face obiectul unui embargo al Guvernului, sau care a fost desemnat de către Guvern ca un ” țară care sprijină terorismul”; și (ii) nu ești listat pe vreo lista a Guvernului cu persoane interzise sau care au acces restricționat. – Dacă ai orice întrebări, plângeri sau revendicări cu privire la software, acestea ar trebui să fie direcționate către Printie, după cum urmează: SC Anvico SA Str. Gheorghe Doja nr. 185 Tîrgu-Mureș, 540212 Telefon: +4 (0265) 253-355 E-mail: office@printie.ro Iei la cunoștință și ești de acord că filialele Apple și celelalte filiale ale producătorilor de tehnologie mobilă de comunicare, sunt beneficiari terțe părți ai acestor Termeni de serviciu cu privire la Software, și că, după acceptarea de către tine a termenilor și condițiilor din aceste Condiții de utilizare, Apple și orice alt producător de tehnologie mobilă de comunicare pe care este instalat Software-ul va avea dreptul (și se va considera că a acceptat dreptul) de a pune în aplicare aceste Condiții de utilizare împotriva ta cu privire la software în calitate de beneficiar terță parte.

Link-uri către alte site-uri Web

Serviciul conține link-uri către alte site-uri web. Printie nu este responsabil pentru conținutul, acuratețea sau opiniile exprimate în aceste site-uri web, iar astfel de site-uri web nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de noi pentru acuratețe. Includerea oricărui site web legat la Serviciu nu implica aprobarea site-ului legat de Printie. Dacă decideți să accesați aceste site-uri Web ale unor terți, faceți acest lucru pe propriul risc.

Servicii de relaționare prin rețele sociale

S-ar putea permite să vă conectați la serviciu prin diverse servicii online oferite de terți, cum ar fi mass-media socială și servicii de rețele sociale cum ar fi Facebook sau Twitter (“Servicii de Social Networking”), și vi se poate cere să vă autentificați sau înregistrați în Social Networking Services. Ca parte a integrării acestei facilități, Serviciile de rețele sociale ne vor oferi acces la anumite informații pe care le-ați furnizat acestor servicii de rețele sociale și vom folosi, stoca și dezvălui astfel de informații în conformitate cu aceste Condiții de utilizare. Pentru mai multe informații despre implicațiile activării acestor Servicii de rețele sociale, stocării și divulgării de informații referitoare la tine și utilizării unor astfel de servicii în Printie (inclusiv listele de prieteni și altele asemenea), te rugăm să consulți Politica noastră de confidențialitate. Cu toate acestea, te rugăm să reții că modul în care Social Networking Services utilizează, stochează și dezvăluie informațiile tale este guvernat exclusiv de politicile unor astfel de părți terțe iar Printie nu va avea nici o răspundere sau responsabilitate pentru practicile de confidențialitate sau alte acțiuni de pe orice site terț sau serviciu care poate fi activat în cadrul Serviciului. În plus, Printie nu este responsabil pentru exactitatea, disponibilitatea și fiabilitatea oricărei informații, conținut, produs, date, opinii, sfaturi sau afirmații puse la dispoziție în legătură cu Serviciile de social Networking. Ca atare, Printie nu este responsabil pentru nici o paguba sau pierdere cauzată sau presupus a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în orice astfel de Servicii de Social Networking. Printie permite aceste caracteristici doar ca o facilitate și integrarea sau includerea unor astfel de caracteristici nu implică o aprobare sau recomandare.

Termeni

Printie nu este responsabil pentru nici un conținut postat, inclusiv conținutul care încalcă aceste Condiții de Utilizare sau este ofensator, incorect sau inexact, dacă o astfel de condiție este cauzată de utilizatorii serviciului, membri sau de orice echipament sau program asociat sau utilizat în cadrul Serviciului. Printie nu este responsabil pentru dezvoltarea conținutului, fie online sau offline, de către orice utilizator sau membru al Serviciului. Ai înțeles că Serviciul poate fi temporar indisponibil. Printie nu aprobă sau garantează produse, conținut, reclame postate în sau pe serviciu. Printie nu își asumă nici o responsabilitate pentru vreo eroare, omisiune, întrerupere, indisponibilitate, ștergere, defect, întârziere în funcționare sau transmitere, siguranța sau viteza liniei de comunicații, eșec, furt, distrugere sau acces neautorizat la serviciu. Printie nu este responsabil pentru nici o problemă tehnică a rețelelor de telefonie sau a liniilor, sistemelor de calculatoare, servere sau furnizori, echipamente, programe, eșec în expedierea mail-urilor, de problemele tehnice sau de trafic pe Internet sau de la orice rețea, telefon, site-uri sau o combinație a acestora, inclusiv de nici un prejudiciu sau deteriorare a utilizatorilor și / sau a membrilor, în legătură cu sau care rezultă din materiale participarea sau descărcarea, în legătură cu Internetul și / sau în legătură cu Serviciul. În niciun caz Printie nu va fi responsabil pentru nici o pierdere sau daună, inclusiv vătămare corporala sau deces care rezultă din orice utilizare a Serviciului, a conținutului postat pe Serviciu sau transmis membrilor, sau orice interacțiune între utilizatorii Serviciului, fie on-line sau offline. SERVICIUL ȘI CONȚINUTUL SUNT FURNIZATE “CA ATARE” SI “ASA CUM SUNT DISPONIBILE”, și Printie NEAGĂ orice fel de garanție, expresă sau implicită, inclusiv, fără limitare, GARANȚII IMPLICITE DE TITLU, VANDABILITATE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP. Printie nu poate garanta și nu promite disponibilitatea serviciului sau orice rezultate specifice de utilizare a Serviciului. Prezenta secțiune se aplică LA NIVELUL MAXIMUM permis de legea în vigoare.

Legea aplicabilă și locul de desfășurare

Termenii și condițiile și orice dispută cu privire la sau care implică Serviciul vor fi guvernate de legile statului român, fără a ține cont de conflictul din dispozițiile de drept. Ești, de asemenea, de acord cu jurisdicția exclusivă și locul de desfășurare a proceselor din instanțele de stat din România și renunți la orice pretenție de lipsă de competență personală și forum non conveniens.

Despăgubire

Ești de acord să despăgubești Printie și filialele sale, afiliații, ofițerii, agenții, partenerii și angajații, neținând cont de nici o pierdere, răspundere, drepturi sau cerere, inclusiv onorariile de avocat, făcute de orice terță parte din cauza sau care decurg din utilizarea Serviciului prin încălcarea prezentului acord sau încălcarea de către tine a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

Alte

Aceste Condiții de utilizare constituie întregul acord între tine și Printie cu privire la utilizarea Serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare între tine și Printie cu privire la utilizarea de către tine a Serviciului. Eșecul Printie de a exercita sau executa orice drept sau prevedere a acestor Termeni și Condiții nu va constitui o renunțare la astfel de drepturi sau prevederi. Dacă orice prevedere a prezentului acord are loc invalid, restul acordului va rămâne în vigoare și cu efecte depline. Printie poate cesiona drepturile sale în temeiul prezentului acord, unei terțe părți, fără notificare sau consimțământ. Prin utilizarea serviciului, ești de acord să ne contactezi prin e-mail sau alte mijloace electronice. Pentru a renunța la primirea de comunicații electronice, scrie-ne office@printie.ro.

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate Printie este concepută pentru a vă ajuta: –          Să înțelegi ce informații colectăm și modul în care le vom colecta și vom folosi informația; –          Să iei decizii în cunoștință de cauză atunci când utilizezi serviciile oferite de SC Anvico SA (împreună cu filialele sale corporative, “Printie”, “noi”, “al nostru”), prin intermediul site-ul său situat la www.printie.ro (“site-ul”) și prin aplicațiile sale mobile și serviciile conexe. Prin utilizarea sau accesarea Serviciului, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică de confidențialitate, modificată de noi atunci când este cazul.

Informațiile pe care le colectăm

Când vizitezi sau folosești Serviciul, ne poți oferi două tipuri de informații: o   Informațiile personale pe care le alegi în cunoștință de cauză să te prezinte, prin diferite caracteristici de servicii. o   Informațiile care sunt colectate ca să interacționezi cu Serviciul. Noi colectăm date personale identificabile (“Date personale”), pe care le trimiți la noi în mod voluntar prin Serviciu: o   Când postezi orice material (cum ar fi conținut de Utilizator) de pe sau prin intermediul Serviciului. o   Atunci când, pentru produse sau servicii prin intermediul Serviciului, vei oferi informații personale necesare pentru a finaliza tranzacția, inclusiv numele, e-mail, informațiile cărții de credit, informații de transport și informații de facturare. o   Când ne contactezi pentru a oferi feedback sau pentru a pune o întrebare, folosind formularele furnizate de noi. o   Când participi la sondajele noastre. o   Când ne contactezi trimițându-ne un e-mail, vom colecta adresa ta de e-mail, orice informații personale conținute în e-mail, precum și orice informații personale atașate la e-mail.

Utilizarea serviciilor de informare

Când accesezi serviciul, vom colecta informații non-personale de identificare, inclusiv tipul de dispozitiv, sistem de operare, nume de domenii, și adresa IP. Noi folosim diferite tipuri de tehnologii pentru a colecta aceste informații. În plus, vom stoca anumite informații din browser-ul tău folosind “cookies”. Un cookie este o serie de date stocate pe calculatorul utilizatorului cu informații despre utilizator. Noi folosim cookie-uri ID de sesiune pentru a confirma faptul că utilizatorii sunt log-ați. Acțiunea acestor cookie-uri încetează atunci când utilizatorul închide browser-ul. În alte circumstanțe, inclusiv dacă selectezi “Remember Me” ca opțiune la autentificare, vom folosi un cookie persistent, de exemplu pentru a stoca ID-ul de conectare (dar nu și parola), pentru a-ți permite să te conectezi automat atunci când te întorci la Serviciu. Poți seta browser-ul să refuze cookie-urile; cu toate acestea, dacă faci acest lucru, unele sau toate funcționalitățile Serviciului pot să nu funcționeze corect sau deloc.

Conținutul de utilizator și alte informații

Când utilizezi Serviciul, s-ar putea crea legături, trimite mesaje, efectua căutări și formula întrebări, transmite informații personale prin diferite canale. Noi colectăm informații personale legate de aceste servicii, astfel încât să putem oferi Serviciul și caracteristici personalizate ale acestuia. În cele mai multe cazuri, reținem datele cu caracter personal, astfel încât, de exemplu, poți vedea o listă de prieteni. Când îți actualizezi informațiile personale, păstrăm, uneori, o copie de rezervă din versiunea anterioară pentru o perioadă rezonabilă de timp, pentru a permite revenirea la versiunea anterioară a acestei informații. Postezi informații personale în Conținut (astfel cum sunt definite în Printie la capitolul Condiții de utilizare) prin intermediul Serviciului, pe propriul risc. Deși ne-am permite să setăm opțiunile de confidențialitate astfel încât să limităm accesul la albumele tale, te rugăm să fii conștient de faptul că nici măsurile de securitate nu sunt perfecte sau impenetrabile. Nu putem controla acțiunile altor utilizatori cu care ai putea alege să partajezi albume și informații personale. Prin urmare, nu putem și nu garantăm că acest Conținut postat pe sau prin intermediul Serviciului nu va fi vizualizat de către persoane neautorizate. Noi nu suntem responsabili pentru nici o eludare a setărilor de confidențialitate sau măsurilor de securitate prevăzute în cadrul Serviciului. Ai înțeles și recunoști că și după îndepărtare, copii ale Conținutului utilizator pot rămâne vizibile în paginile stocate în cache și arhivate sau dacă alți utilizatori au copiat sau stocat Conținutul tău. Orice colectare necorespunzătoare sau abuzivă a informațiilor furnizate cu privire Printie este o încălcare a Termenilor de serviciu Printie și ar trebui să fie raportată la office@printie.ro. Dacă alegi să utilizezi funcționalitatea prin care inviți prieteni să afle despre Serviciu, îți vom cere adresa de e-mail a prietenului tău. Prietenului tău îi va fi trimis automat un e-mail, o singură dată, invitându-l să viziteze Serviciului. Prin utilizarea serviciului, îți exprimi acordul de a avea datele personale transferate către și procesate în România.

Utilizarea informațiilor obținute de Printie

În general, informațiile pe care ni le oferi sunt utilizate fie pentru a răspunde la solicitările pe care le faci sau pentru a ne ajuta să te deservim mai bine, inclusiv pentru a rezolva probleme tehnice, furnizarea de servicii administrative și de a monitoriza traficul, numărul de vizitatori, precum și eficacitatea programului. S-ar putea folosi datele agregate de utilizator pentru a comercializa Serviciul. Am putea furniza aceste servicii noi sau am putea partaja informațiile cu parteneri care vor oferi servicii pentru noi. Putem folosi informațiile tale personale pentru a-ți oferi buletine de știri și studii și pentru a te anunța de modificări importante la Serviciu, noi servicii și oferte speciale. Dacă nu doriți să primiți astfel de notificări prin e-mail, puteți trimite e-mail la office@printie.ro. Dezactivarea vă poate împiedica să primiți mesaje e-mail despre actualizări, îmbunătățiri, sau oferte speciale. Informațiile de profil sunt utilizate de către Printie în primul rând când accesezi Printie. Printie îți va trimite anunțuri legate de servicii din timp în timp, prin funcționarea generală a Serviciului.

Partajarea informațiilor cu terțe părți

Noi nu vindem informațiile tale personale pentru terți, in scopuri de marketing, fără permisiunea ta. Noi împărtășim informații personale cu terțe părți doar în circumstanțe limitate. Noi suntem in conformitate cu Legile în vigoare și intenționăm să facem afaceri numai cu firme care, de asemenea, respectă legislația în vigoare. Nu vom vinde informațiile personale. S-ar putea furniza informații colectate de furnizorii de servicii pentru a ne ajuta să îți punem la dispoziție serviciile pe care le oferim. În mod special, am putea folosi terțe părți pentru a facilita afacerea noastră, cum ar fi pentru a găzdui serviciul la o unitate de co-locație pentru servere, pentru a trimite actualizări prin e-mail despre Printie, pentru a elimina informații repetitive din listele noastre de utilizatori, de a procesa plățile pentru produse sau servicii, pentru a imprima albumele pe care le comanzi, sau pentru a furniza rezultate de căutare sau link-uri. În legătură cu aceste oferte și cu operațiunile de afaceri, furnizorii noștri de servicii pot avea acces la informațiile tale personale de utilizare pentru o perioadă limitată de timp în legătură cu aceste activități. În cazul în care vom utiliza terți pentru prelucrarea oricăror informații personale, vom implementa protecții contractuale și tehnice rezonabile care limitează utilizarea acestor informații în scopuri Printie-specificate. Dacă punem la dispoziție oricare dintre informațiile colectate de la tine cu o terță parte, utilizarea lor va fi guvernată de politica de confidențialitate. Ar putea fi necesar să dezvăluim informații de utilizator în conformitate cu cererile legale, cum ar fi citații, investigații de aplicare a legii, sau hotărâri judecătorești, sau în conformitate cu legile în vigoare. De asemenea, putem elibera informații pentru a proteja drepturile noastre, bunuri, sau alte interese, inclusiv pe cele ale clienților noștri sau alte părți terțe sau pentru a împiedica activități ilegale sau încălcări ale Termenilor Serviciului. Aceasta poate include schimbul de informații cu alte companii, avocați, agenți, sau instituții.

Link-uri

Serviciul poate conține link-uri către site-uri web care nu sunt operate sau controlate de Printie. Noi nu suntem, responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web. Încurajăm utilizatorii noștri să fie conștienți atunci când părăsesc Serviciul și să citească declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site web care colectează informații personale de identificare. Această politică de confidențialitate se aplică doar la informațiile colectate prin intermediul Serviciului.

Integrarea Social Networking Services

Serviciul îți poate permite să activezi sau să te conectezi la Serviciu prin diverse servicii de rețele sociale precum Facebook (“Serviciul Social Networking”) și îți poate cere să te conectezi în cauză la Serviciul Social Networking. Atunci când adaugi un cont de Social Networking la Serviciu sau te conectezi la Serviciu folosind contul tău Social Networking Services, vom colecta informații relevante necesare pentru a permite Serviciului să acceseze Social Networking Service și datele conținute în acel serviciu de Social Networking. Ca parte a acestei integrări, Serviciul Social Networking ne va oferi acces la anumite informații pe care le-ai furnizat către Serviciul Social Networking și vom folosi, stoca și dezvălui astfel de informații în conformitate cu această politică de confidențialitate. Cu toate acestea, te rugăm să reții că modul în care Social Networking Services utilizează, stochează și dezvăluie informațiile tale este reglementat prin politicile specifice de către părți terțe, iar Printie nu va avea nici o răspundere sau responsabilitate pentru practicile de confidențialitate sau alte acțiuni de orice fel ale Serviciilor Social Networking care pot fi activate în cadrul Serviciului.

Securitate

Printie își ia măsuri de precauție pentru a-și proteja utilizatorii și informațiile personale; cu toate acestea, nu există precauții care sunt 100% eficiente. Ca urmare, Printie nu garantează că informațiile personale pe care le furnizezi vor rămâne sigure. Informațiile contului tău se află pe un server securizat în spatele unui firewall. Deoarece e-mail-ul și mesageria instant nu sunt recunoscute ca fiind mijloace de comunicații securizate, îți solicităm să nu trimiți informații private către noi prin servicii de e-mail sau mesagerie instant. Dacă ai orice întrebări cu privire la securitatea site-ului Printie, te rugăm să ne contactezi la office@printie.ro.

Contactarea Printie

Dacă ai întrebări despre această Politică de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la office@printie.ro . Prin citirea acestui document înțelegi că ești de acord cu conținutul său. Folosirea Software-ului presupune respectarea acestor Termeni și Condiții, în totalitatea lor, fără excepții, de orice natură ar fi ele.

printie visa verified
printie netopia mobilpay